Handelsbetingelser

Her kan du læse Den gamle smedjes forskellige handels- og leveringbetingelser

Salgs- og leveringsinformation

Betaling Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK) og er inkl. 25 % dansk moms. 
Hos Den gamle smedje kan du betale med Dankort, Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard, Maestro, JCB, American Express. 
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. 
Ved bankoverførsel af det fulde beløb til: sparekasen Kronjylland Registreringsnummer:9323, Konto:0004582519 
Bestillinger betalt med bankoverførsel bliver sendt af sted, så snart vi har registreret din betaling. 
EAN – elektronisk faktura kan benyttes af offentlige virksomheder der modtager elektronisk faktura. Husk at oplyse EAN nummer og navn.

Levering

Varer leveres normalt inden for 8 hverdage. I visse situationer, kan der være tale om længere leveringstider, da vore varer importeres fra udlandet. Er der tale om en leveringstid som er væsentlig længere end 8 hverdage, vil vi henvende os til dig (e-mail eller telefon), for at afklare om du er indstillet på at acceptere den forlængede leveringstid. 
Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark eller øvrige transportører overholder deres leveringfrister. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark/øvrige transportører, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Den gamle smedje kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark/øvrige transportører.

Alle pakker sendes med Post Danmark eller øvrige transportører.Prisen på forsendelse er fast, kr. 80,-. Ved køb på mere end kr. 500,- er forsendelsen gratis. 

Forsendelse til udlandet pålægges kr. 200,- i forsendelsesomkostninger.

Bemærk: som udgangspunkt sendes alle pakker uden omdeling. Du får tilsendt en mail med pakkenummer til Track-and -trace, så du kan følge din pakkes vej til dig. Du kan hente den på nærmeste post udleveringssted når den ankommer hertil.

Spar turen på posthuset - Få dine varer leveret på din arbejdsplads. Hvis du ønsker pakken leveret et andet sted end faktureringsadressen, f.eks på arbejdet, skal du udfylde felterne under leveringsadresse, samt angive, at der ønskes forsendelse med omdeling..


Returret og returnering

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Varen skal være ubrugt og returneres i original emballage. Varen skal være Den gamle smedje i hænde senest 14 dage efter, at du modtog den. Send en mail til mette@roserogbrosten.dk med angivelse af hvad du returnerer herunder ordrenummer samt dit registrerings - og kontonummer. Vi tilbagefører pengene med det samme, når vi har modtaget varen.


Reklamation og returnering

Den gamle smedje yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles inden 14 dage. Skulle du mod forventning modtage en fejlbehæftet vare, ombytter vi den uden omkostninger for dig, blot du returnerer varen.Omkostninger til returnering af varen skal du selv afholde.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

  • Den gamle smedje
  • Kirkegade 9, 9550 Mariager
  • Tlf. 29437863
  • mette@roserogbrosten.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse - i originalemballagen og som pakkepost. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse. 
Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Sikkerhed

Den gamle smedje krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er en godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres hos Den gamle smedje, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for Den gamle smedje

Shopsystemet anvender cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. 
Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. 
Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin e-mailadresse optaget på en mailingliste hos Den gamle smedje, så man løbende modtager nyhedsbrev fra Den gamle smedje. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes efter ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.