I Den gamle smedje finder du ro og hygge midt i den gamle købstad Mariager. Her bor du i et typisk Mariagerhus på den brostensbelagte Kirkegade. Roserne blomstrer lige udenfor vinduerne. Kirke, Havn, Torve, attraktioner og butikker er i gåafstand. Den gamle smedje har eksisteret siden 2006. .

Et besøg på et B & B er først og fremmest en overnatning. Derfor skal du ligge godt. Vi bruger gode boxmadrasser og dundyner/puder. Faktisk er to hovepuder pr. person standard. Endelig vil vi gerne tilføje, at selv om du bor midt i byen, er her ganske stille og helt roligt - Så sov godt.

BOOK

Velkommen

Gæster oplever, at vi er lige i nærheden og altid på mobilen. Vi holder vores private bolig og B & B adskilt. Du får din egen nøgle, og kan uafhængigt af os komme og gå, som du har lyst. Der er indtjekning efter 14.00 ud frejse inden 11.00. Vi har åbent hele året og vi glæder os til at møde dig!

Læs mere

Byen og området

I Danmarks mindste købstad venter spændende oplevelser.  Mariager er "Rosernes by", med rosenhave og duftende roser i byens historiske gader. Naturen giver gode muligheder for vandreture, cykelture, golf, lystfiskeri og sejlads - besøg kendte seværdigheder og attraktioner.

Oplevelserne venter

Sov godt

Vi har 4 værelser alle med eget bad og adgang til køkken. På alle værelser er ekstraopredninger muligt. Rummene er derfor også egnet til familier med børn. Vi vedligeholder og forbedrer hele tiden vores faciliteter. Mange af vores gæster kommer igen - hvilket værelse skal være dit?

Kig indenfor

Gode byer tar´ tid - Mariager blev grundlagt tilbage i 1400- tallet.! 2013 blev byen internationalt certificeret - CittaSlow. Tankegangen bag CittaSlow-konceptet er værdsætttelse af byens autenciteten - eller byens sjæl om man vil. Historie, kultur og bæredigtighed skal spille sammen med de nye tider og den nye teknologi. 

Læs mere her