Wellnessophold

Alle produkter der anvendes i denne behandling er Nordic Amber, der bl.a. er baseret på Aloe Vera, ravpulver eller ravsyre der virker beskyttende på din hud. Nordic Amber er 100% økologisk.

Prøv en af vores populære wellness-behandlinger, som udføres med lækre salte og olier eller oplev vores ’Dødehavskur’, hvor kroppen helt naturligt slapper af og peeles med kropsvarm olie og sydesalt.

Et velfortjent afbræk fra hverdagen

1475,- pr. person

Nu kan du krydre dit ophold i vores hyggelige B & B med besøg i Mariager Saltcenter her får du:

  • angang til attraktionens udstillinger, værksteder og "saltminen".
  • en tur i varmtvandspoolen "Det Døde Hav" 
  • hjemmelavet stjerneskud
  • Lækker wellnessbehandling
  • goodiebag

Hos Salt Touch tilbydes en all-in-one kropsbehandling med massage, bodyscrub og ansigtsbehandling. Både under og efter behandlingen vil du opleve total afspænding for både krop og sjæl. Behandlingen starter med en dejlig kropsmassage med olie der nære din hud. Herefter renses ansigtet let og en skøn eksfolierende ansigtsmassage efterlader dit ansigt med en glat og frisk udstråling. Behandlingen afsluttes med foryngende serum og ansigtscreme.

Kroppen får opmærksomhed med en dejlig bodyscrub, der nærer og forynger din hud! Med til efter badet får du en dejlig bodylotion.

Varighed 90 min.

...inklusiv gratis adgang til ’Det Døde Hav’ i Mariager Saltcenter, hvor du kan slappe af i 40 grader varmt salt vand med et saltindhold på ca. 30 pct.

 Vi sørger for, at I får en hyggelig oplevelse i en atmosfære af lækre aromaer og levende lys. Du eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde dit ophold.