Kvalitet

Vi bestræber os på, at skabe en afslappet, rolig og hyggelig atmosfære. Med plads til alle - også børn. Med dét i tankerne, har vi indrettet vores B&B. Derfor er værelserne og lejlighederne unikke. Både i størrelse og indretning. Vi har valgt en typisk skandinavisk lys stil, hvor vi blander nyt og gammelt.

Du kan være helt sikker på, at senge og dyner er af god kvalitet. Samt at rengøring og hygiejne er i top. Vi vasker selv og tørrer helst vores sengetøj udendørs - så snart vejret tillader det. Sengetøjet er lagt på og der er ekstra hovedpuder, samt bløde håndklæder - og det hele er med i prisen.

Værd at vide

Alle rum er røgfri, men du må gerne ryge udenfor. Her kan du også sidde i vores hyggelige gårdmiljø. Vi har fri parkering og gratis trådløst internet. Der er tv på alle værelser og du låner en nøgle, så du kan komme og gå som det passer dig. Værelserne er ledige efter 15.00 og de skal forlades senest kl. 11.00. Du betaler som udgangspunkt ved afrejse. Vi modtager kort, mobilpay, kroner og euro

Hunde er velkomne i én af lejlighederne. De koster 100,- pr. dag i rengøringstillæg.

 

Ambolten og Bødkerloftet

overnatning  Mariager Den gamle smedje

Ambolten

Lejligheden er i stueplan, under Bødkerloftet.

Ambolten består af to rum. Det ene med dobbeltseng (boxmadrasser) det andet med køjeseng (springmadrasser) og TV. Køjesengen er også komfortabel for voksne.

Hertil hører eget toilet og  bad med bruser. Der er adgang til lille køkken med  ovn, kaffemaskine, køleskab og elkedel.

BOOK

Bødkerloftet

Bødkerloftet er på 1. sal. Helt ugenert og super hyggeligt. Masser af gulvplads. Her er eget toilet og bad med brus. Lille tekøkken med køleskab, kaffemaskine, elkedel og TV. 

1 dobbeltseng eller opstillet som to enkelt senge (boxmadrasser) og hems med 2 sovepladser (madrasser) og mulighed for ekstraopredninger (madrasser på gulvet og tremmeseng )  

BOOK

Loftet og Essen

Loftet

Værelset er på 1. sal med direkte adgang til gårdmiljø. Her er eget badeværelse. Indrettet med dobbeltseng (boxmadrasser) og sovesofa 200X140 cm. Fri adgang til stort veludstyret køkken og fællesrum. Der er TV på værelset.

BOOK

Essen

Værelset er i stueplan med direkte adgang til gårdmiljø. Her er eget badeværelse med bruser.

Indrettet med dobbeltseng (boxmadrasser) og sovesofa 200X140 cm. Fri adgang til stort veludstyret køkken og fællesrum. Der er TV på værelset.

BOOK

Feriehuset i Teglgade

Huset ligger på den brostensbelagte Teglgade, som går fra byens gamle Rådhustorv og ender på Halmtorvet, hvor bønderne i gamle dage solgte deres varer. I denne gade bor byens bager, bank, restaurant Postgården og biblioteket - så mere centralt kan det ikke blive!

Huset består af spisekøkken med udgang til have og brostensbelagt baggård. Der er køleskab og fryser. Badeværelse med bruser.

Stor stue-alrum og et kammer. I stuen er dobbeltseng 200X180 og sofaseng 200x180 samt sofa og tv. Gratis trådløst internet. I kammeret er 1 bomadras 200X140 og garderobeskab.

Der er også vaskemaskine, havemøbler og grill. Nem parkering lige ved døren og baggård til hygge.

Morgenmad kan tilkøbes for 50,- pr. person. Morgenmaden serveres i Kirkegade 9 mellem kl. 8 og 10.  

BOOK