Velkommen

I Den gamle smedje finder du ro og hygge midt i den gamle købstad Mariager. Her bor du et typisk Mariagerhus på den brostensbelagte Kirkegade. Roserne blomstre lige udenfor vinduerne. Kirke, Havn, Torve, attraktioner og butikker er i gåafstand.

Den gamle smedje har eksisteret siden 2006. Her er både galleri, butik og Bed and breakfast.

Sov godt

Et besøg på et B & B er først og fremmest en overnatning. Derfor skal du ligge godt. Vi bruger gode boxmadrasser og dundyner/puder. Faktisk er to hovepuder pr. person standard. Sengetøjet er i 100% bomuld og designet og syet i Danmark af mærket AU MAISON. Vi forhandler det i butikken. Endelig vil vi gerne tilføje, at selv om du bor midt i byen, er her ganske stille og helt roligt - Så sov godt.

  • Cittaslow
  • Wellness
  • Nordjylland
Velkommen i Den gamle smedje

Velkommen

Vi bor i Den gamle smedje sammen med vores børn. Som gæst vil du opleve, at vi er lige i nærheden og altid på mobilen. Vi holder vores private bolig adskilt fra vores B & B. Er du gæst, får du din egen nøgle, og kan uafhængigt af os komme og gå, som du har lyst. Vi har åbent hele året. Vi glæder os til at møde dig Venlig hilsen Mette & Stig

Butikken

I den lille butik forhandles brugskunst og kunsthåndværk fra lokale kuntnere. Vi har også et varienrende sortiment af unikke smedegenstande fra egen produktion. Butikken har skiftende åbningstider, som bla. kan ses på siden her. Jeg åbner gerne, hvis du ringer i forvejen.

Husk du kan også købe gavekort til B & B og butikken. 

B & B

Vi har 5 værelser alle med eget bad og nogle med eget køkken. På alle værelser er ekstraopredninger muligt. Rummene er derfor også egnet til familier med børn. De 4 værelser er i Kirkegade 9 og et er i Teglgade.

Alle udlejes fra dag til dag eller i kortere og længere perioder. Kig nærmere på værelserne her...

Mariager blev lørdag 9. marts 2013 certificeret som Danmarks 2. CittaSlow by. Tankegangen bag CittaSlow konceptet er, at der værnes om identiteten og sjælen i byen og at dette skal spille sammen med de nye tider og den nye teknologi. CittaSlow skaber sammenhæng og fokuserer på alt det bedste, lokalsamfundet har at tilbyde.

Læs mere her